СКАРГИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ


ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РАДА ІНВЕСТ» (надалі – «Товариство») високо цінує довіру своїх Клієнтів та докладає максимум зусиль з метою захисту їх інтересів.
Надання фінансових послуг найвищої якості є головним зобов’язанням Товариства перед своїми Клієнтами, тому для нам дуже важливо знати думку Клієнтів щодо якості наданих фінансових послуг.
Якщо у Вас виникли пропозиції (зауваження), заяви (клопотання) або скарги щодо якості обслуговування в Товаристві, споживачі фінансових послуг мають право подати (надіслати) звернення, що стосуються діяльності Товариства, обравши один з наступних способів зв’язку:

  • офіційне звернення на поштову адресу Товариства: вулиця Столярова, будинок 1, м. Дніпро, Дніпропетровська обл., 49000;
  • зателефонувати за номером (056) 778-30-30;
  • лист на електронну адресу Товариства – This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
  • особисто звернутися за місцезнаходженням Товариства.

Для нас є дуже важливим отримувати коментарі споживачів фінансових послуг стосовно обслуговування з метою своєчасного прийняття заходів для усунення недоліків у нашій роботі та надання сервісу найвищої якості.
Інформуємо, що відповідно до «Інструкції про організацію розгляду звернень громадян, проведення особистого прийому та забезпечення доступу до публічної інформації в Національному банку України», затвердженої Рішенням Правління Національного банку України 14.05.2020 № 332-рш, споживачі фінансових послуг мають право на звернення до Національного банку щодо вирішення порушених у зверненні питань.
Подання звернення до Товариства або до Національного банку України не позбавляє споживачів фінансових послуг права на звернення до суду відповідно до законодавства України за захистом своїх прав та інтересів.
Позасудовий розгляд скарг споживачів здійснюється шляхом розгляду Товариством письмових звернень відповідно до вимог:

  • Закону України «Про звернення громадян»;
  • Інструкції з діловодства за зверненнями громадян в органах державної влади і місцевого самоврядування, об’єднаннях громадян, на підприємствах, в установах, організаціях незалежно від форм власності, в засобах масової інформації, затвердженої постановою КМУ від 14.04.1997 р. N 348;
  • Посилання на розділ «Звернення громадян офіційного Інтернет-представництва Національного банку (Вебсайт Національний банк України >Захист прав споживачів>Звернення громадян), де розміщено інформацію про розгляд звернень: https://bank.gov.ua/ua/consumer-protection/citizens-appeals


Порядок взаємодії зі споживачами фінансових послуг та порядок розгляду звернень споживачів.
Положення про обробку та захист персональних даних.
Загальні умови договору фінансового лізингу на 19.02.2024.