«АГСОЛКО Україна» займається постачанням сільскогосподарської техніки, зернового обладнання, спеціальної (будівельної, дорожньої, кар'єрної, складської) техніки, комерційного транспорту. Широкий спектр товарів в напрямку агротехнологій - насіння, добрива, ЗЗР. Компанія забезпечує клієнтів повним переліком запасних частин до техніки та обладнання всіх напрямків, а також повним технічним супровідом. 

 

В продуктовій лінійці компанії техніка різноманітних брендів для сільськогосподарського виробництва - YTO - трактори китайського виробництва, Gaspardo – виробник широкого спектру посівної та ґрунтообробної техніки; Pronar – виробник розкидачів добрив, кормозаготівельної та комунальної техніки; Geringhoff та Dominoni – жатки для збирання кукурудзи та соняшнику; Akpil – польський виробник грунтообробної техніки.

По спецтехніці, яка включає в себе будівельну, дорожню та складську техніку, ми є постачальниками компанії CHANGLIN. Модельний ряд представлений навантажувачами, автогрейдерами, бульдозерами та катками. Дана техніка вже широко представлена на українському ринку, і це не дивно, адже показує вона себе як надійного та економічного помічника в господарстві будь-якої галузі. Також ми є представником компанії CHL – одного з найбільших виробників вилкових навантажувачів, що має в своєму асортименті більше 70 модифікацій дизельних, електричних, газових та газ-бензинових машин.

Ексклюзивними продуктами представлений напрям комерційного транспорту – «АГСОЛКО Україна» є дистриб'ютором якісних китайських автомобілів, які знаходиться в перших рядках рейтингу в самому Китаї ? це легкі комерційні автомобілі JAC та вантажівки Howo.

Важливим аспектом роботи є забезпечення клієнтів повним переліком запасних частин до техніки та обладнання всіх типів, а також повний технічний супровід.

 

Контактна інформація

ТОВ «АГСОЛКО Україна»

08141, Київська обл., Києво-Святошинський р-н, 

с. Святопетрівське, вул. Індустріальна, 31

+38 (044) 290-76-26

+38 (044) 228-15-51

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.agsolco.com

 

 

ПОПЕРЕДНЯ