Товариство з обмеженою відповідальністю «РАДА ІНВЕСТ» - фінансова  компанія, яка надає повний спектр лізингових послуг для фізичних осіб, фізичних осіб - підприємців та юридичних осіб.

  • Наша місія - надаючи фінансові ресурси українським підприємствам, ми прагнемо сприяти зростанню виробництва і розвитку національної економіки.
  • Наші клієнти - це підприємства і організації, що працюють в різних галузях промисловості і послуг, у всіх регіонах України. Предметами лізингу можуть бути легкові автомобілі і мікроавтобуси, автобетонозмішувачі, автокрани, вантажні фургони, самоскиди, сідельні тягачі, причепи і напівпричепи, навантажувачі, екскаватори, обладнання, сільськогосподарська техніка.
  • Партнери обирають компанію "РАДА ІНВЕСТ" через те, що головними принципами здійснення господарської діяльності нашого підприємства є оперативність прийняття рішень, прагнення розробити спільно з клієнтом оптимальну схему фінансування проекту, персональний підхід, конкурентоспроможні умови фінансування, лояльність по відношенню до клієнта і здатність максимально врахувати його побажання.